Toyota Aygo X s naprednim sustavima sigurnosti i povezivosti

blank

Aygo X predstavlja idealan izbor za sve one koji traže pouzdano i pristupačno vozilo koje će obogatiti njihovu svakodnevicu

Toyota Aygo X u posebnoj ponudi po cijeni od 16.990 eura uz Toyota financiranje omogućuje vam da iskusite inovativan dizajn i vrhunsku tehnologiju ovog kompaktnog crossovera po atraktivnoj cijeni.

Iz Toyote ističu da je Aygo X automobil koji redefinira pojam gradske vožnje, kombinirajući avanturistički duh s izvanrednom funkcionalnošću i ekonomičnošću. Sa svojim modernim izgledom i naprednim značajkama Aygo X predstavlja idealan izbor za sve one koji traže pouzdano i pristupačno vozilo koje će obogatiti njihovu svakodnevicu.

Uz smjele dizajnerske linije koje privlače pažnju i kompaktnost za jednostavnu navigaciju kroz gradske gužve tu je i vrhunska tehnologija. Opremljen je naprednim sustavima sigurnosti i povezivosti uključujući multimedijski sustav s mogućnošću integracije pametnih telefona, što vožnju čini sigurnijom i zabavnijom.

S niskom potrošnjom goriva i povoljnim troškovima održavanja Aygo X je savršen za one koji žele ekonomičnu, ali stiliziranu vožnju. Unatoč kompaktnim dimenzijama nudi udobnost i funkcionalnost, pruža prostran i udoban unutarnji prostor, idealan za svakodnevne gradske avanture i vikend izlete.

Aygo X dolazi s do 10 godina jamstva uz Toyota Relax, što osigurava dugotrajnu bezbrižnost za vlasnike.