‘Manje plati pa zamijeni’ omogućuje pristupačnije cijene smartfona

blank

Hrvatski Telekom je lansirao ponudu Appleovih i Samsungovih uređaja po vrlo atraktivnim cijenama, a tu je i tarifa Unlimited GB

Svima koji žele flagship model pametnog telefona po atraktivnoj cijeni Hrvatski Telekom je omogućio model plaćanja Manje plati pa zamijeni. Ponuda je lansirana u suradnji s najvećim proizvođačima smartfona Appleom i Samsungom.

Tehnologija pametnih telefona neprestano napreduje i oni su moćni svestrani uređaji poput računala, ali nažalost tako raste i njihova cijena. HT je prepoznao problem te je u svibnju lansirao novi model plaćanja Manje plati pa zamijeni u kome korisnik plaća manje uređaj na 24 rate (30-40 posto manja je rata za uređaj).

Nakon razdoblja korištenja uređaj, ako je u uščuvanom stanju, korisnik vraća bez daljnjih troškova te može uzeti novi. Želi li ga zadržati za sebe ostatak vrijednosti (30-40 posto cijene uređaja) plaća kao 25-tu ratu.

blank
Samsung Galaxy S24 Ultr

Kako bi uz pristupačnost podržao i ESG inicijative Hrvatski Telekom nudi prikup i otkup starih telefona, što nagrađuje dodatnim popustima na nove uređaje. Na primjer, korisnik može kupiti iPhone 15 za samo 9,99 €/mj. uz sljedeći model: na prodajno mjesto donese svoj rabljeni iPhone 13 128 GB koji je sada već skoro tri godine star i vrijeme mu je za zamjenu.

Otkupljuje se na sljedeći način:

• otkupna cijena je do 236 eura za dobro čuvani uređaj
• dodatno, kao poticaj za ekološko zbrinjavanje rabljenog uređaja, HT svakom korisniku daje promotivni popust od dodatnih 120 eura za cijenu novog uređaja
• ako se korisnik odluči i za model Manje plati pa zamijeni procijenjena vrijednost uređaja nakon 24 mjeseca je 347,15 eura što dodatno smanjuje njegovu mjesečnu ratu
• na taj način, uz otkup starog uređaja iPhone 13 od 128 GB (236 eura), dodatni popust (120 eura) i ostatak vrijednosti uz model Manje plati pa zamijeni (347,15 eura) dolazimo do mjesečne rate od 9,99 €/mj. umjesto pune rate od 38,99 €/mj. na tarifi Unlimited GB (uz plaćanje na 24 mjesečne rate)

blank
Apple iPhone 15 Pro

Na ovaj inovativan način HT je omogućio svojim korisnicima bezbrižno ljeto uz tarifu Unlimited GB, izvrstan uređaj iPhone 15 i sve to u jedinstvenom sustavu One stop shop koji donosi sve ono što je korisnicima bitno: najpovoljniji mjesečni izdatak kroz 24 mjeseca na HT računu, rješavanje starog uređaja bez brige te zadovoljstvo surfanja uz Unlimited GB da sve što ovog ljeta dožive – ovjekovječe i podijele sa najmilijima na najboljoj mreži u Hrvatskoj.

Dodatne informacije potražite na linku s vrućom ponudom Samsunga te iPhone hitom ljeta.