Potpuno zatvoreni serverski ormar

blank

Vertiv SmartCabinet ID je potpuno zatvoreni serverski ormar koji pruža hlađenje, napajanje i zaštitu okoliša za aplikacije na rubu mreže

Vertiv je predstavio novi unaprijed integrirani IT serverski ormar dizajniran za zahtjevne edge aplikacije u Americi i EMEA regiji. Proliferacija upotrebe edge računalstva prebacila je kritičnu opremu i podatke iz zaštićenih granica podatkovnog centra u zahtjevnija okruženja gdje toplina, vlaga, kvaliteta zraka i fizička sigurnost predstavljaju značajne izazove.

SmartCabinet ID dostupan je u Americi te u Europi, Bliskom istoku i Africi (EMEA) u različitim veličinama i opcijama kapaciteta hlađenja, uključujući 24U i 42U rackove te 3,5 kW i 7,0 kW kapacitete hlađenja.

Potpuno zatvoreno SmartCabinet ID rješenje štiti ugrađenu IT opremu od prljavštine, prašine i promjenjivih temperatura koje su tipične za skladišta, tvorničke podove i druge uobičajene edge lokacije.

Ističe se vodootpornost standarda IP54 te se pruža zaštita u slučaju aktivacije unutarnjeg sustava prskalica. Integrirani hitni ventilatori također osiguravaju rezervno hlađenje u slučaju nestanka struje ili kvara primarnog modula za hlađenje dok ugrađeni zaslon osjetljiv na dodir s komunikacijskim sposobnostima omogućuje lokalno ili remote praćenje te kontrolu ključnih komponenti.

Tu su i alarmi i obavijesti za lokalne i remote korisnike te se mogu prilagoditi za upozorenja na uvjete okoline izvan specifikacija, a opcionalne elektroničke brave mogu se postaviti na prednja i stražnja vrata, s mogućnošću praćenja pristupa i prilagođavanja za ovlaštene korisnike.

SmartCabinet ID može se virtualno pregledati putem aplikacije proširene stvarnosti Vertiv XR koju je moguće preuzeti na mobilne ili tablet uređaje. Aplikacija Vertiv XR omogućuje korisniku vizualizaciju rješenja u vlastitom prostoru i istraživanje značajki te detalja iz svakog kuta.