Samsung Galaxy Watch7 uz AI prati zdravlje

blank

Galaxy AI podupire poboljšanje digitalnog zdravlja, pruža personalizirane uvide i prilagođeno zdravstveno iskustvo

Samsung je predstavio nove nosive uređaje Galaxy Watch7 i Galaxy Watch Ultra koji uz praćenje zdravlja daju dodatne uvide za wellness, svakog dana korištenja.

Galaxy Watch7 povećava svakodnevnu dobrobit, uz sasvim personalizirane vježbe kao i inteligentne i preventivne mogućnosti praćenja zdravlja. S druge strane Galaxy Watch Ultra, najnoviji dodatak liniji Galaxy Watch, najsposobniji je Samsungov pametni sat dosad, dizajniran za podršku korisnicima u ostvarivanju izvanrednih atletskih postignuća.

blank

Uređaj podupire korisnike da stvore zdravije dane, s više načina za podršku svakodnevnog zdravlja. Omogućava detaljno praćenje više od 100 vježbi i izgradnju rutina kombiniranjem različitih vježbi s Workout Routine, kako bi postigli svoje ciljeve.

Uz značajku Race mogu usporediti trenutne i prošle izvedbe vježbi u realnom vremenu, kako bi lakše pratili napredak i održali motivaciju. Dodatno, Body Composition nudi detaljan „snimak“ tijela i kondicije, za sveobuhvatno razumijevanje tijela.

blank

Uz novi napredni algoritam umjetne inteligencije za analitiku sna Galaxy Watch7 nudi i De Nova značajku praćenja apneje u spavanju, odobrene od strane američke FDA, pružajući jednostavan i proaktivan alat za provjeru potencijalnih znakova ovog poremećaja.

Također, korisnicima omogućava praćenje pulsa u stvarnom vremenu, upozorava o abnormalno visokim ili niskim otkucajima srca sa značajkom Heart Rate monitoring, ali i prepoznaje nepravilan ritam rada srca koji može upućivati na atrijalnu fibrilaciju (AFib), s IHRN (Irregular Heart Rhythm Notification). Dodatno, uređaj daje detaljniji uvid u zdravlje srca, zahvaljujući Elektrokardiogramu (ECG) i praćenju krvnog tlaka (BP).

Galaxy Watch7 bit će dostupan za prednarudžbu u Hrvatskoj od 10. srpnja u dvije veličine, promjera 40 odnosno 44 milimetra. Korisnicima će 40-milimetarska inačica biti dostupna u zelenoj ili krem boji dok će 44-milimetarska inačica biti dostupna u zelenoj ili srebrnoj. Cijena sata je od 699 eura, isključivo u LTE verziji.