Nove bežične slušalice Galaxy Buds3 i Buds3 Pro

blank

Nova Galaxy Buds3 serija, uz omogućavanje vrhunskog audio iskustva, dizajnirana je i da učini više s manje, za ljude i planet

Novopredstavljeni pametni satovi Galaxy Buds3 i Buds3 Pro imaju nekoliko komponenti u svojem ležištu, kao i u samim slušalicama, u čijoj izradi je korištena reciklirana plastika dobivena iz odbačenih ribarskih mreža ili bačvi za vodu. Sve Galaxy Buds3 slušalice pakirane su u kutije napravljene od 100 % recikliranog papira.

Prisutno je i AI iskustvo zahvaljujući snazi Galaxy AI. Ako, na primjer korisnik sluša predavanje na stranom jeziku, može uključiti Interpreter u načinu slušanja na Galaxy Z Fold6 ili Flip6 s Galaxy Buds3 slušalicama u ušima.

Tako će čuti prijevod predavanja, izravno kroz Galaxy Buds slušalice, i premostiti eventualnu jezičnu barijeru. Također, jednostavnim izgovaranjem dvije riječi kroz Voice Command mogu pokrenuti ili zaustaviti reprodukciju glazbe, bez potrebe da dotaknu slušalice ili povezan telefon.

blank
Samsung Galaxy Buds3 Pro
blank
Samsung Galaxy Buds3 Pro

blank

Zvuk je također moguće inteligentno optimizirati, neovisno o tome kako se nose Galaxy Buds. Mikrofoni ugrađeni u ove slušalice u realnom vremenu analiziraju zvuk unutar slušalica, kao i u korisnikovom okruženju, poboljšavaju kvalitetu reprodukcije te podešavaju razinu aktivnog poništenja buke (ANC) kroz Adaptive EQ i Adaptive ANC.

Tijekom slušanja glazbe Galaxy Buds3 Pro neprestano prikupljaju i analiziraju zvuk u okruženju korisnika i automatski nude najbolju razinu vanjskog zvuka, odnosno njegovog poništavanja, bez potrebe za ručnim podešavanjem, zahavljujući Adaptive Nose Control, Siren Detect i Voice Detect značajkama.

blank

Galaxy Buds3 i Buds3 Pro nude dva praktična oblika; Galaxy Buds3 Pro namijenjene su nošenju umetnute u ušni kanal, za one koji žele bogatije zvučno iskustvo, dok su Buds3 otvorene, za korisnike koji žele koristiti slušalice u različitim okruženjima i na dulje vrijeme.

Kristalnu jasnoću zvuka u pokretu omogućuje Ultra High Quality Audio, koji podržava udvostručen sampling rate sa SSC kodekom. Tako korisnici mogu slušati high-res izvore, na način kako su i snimljeni u tonskom studiju i uživati u svakom detalju pojedinog zvuka. Ista razina kvalitete zvuka omogućena je i za telefonske pozive.

Galaxy Buds3 serija, koju odlikuje izuzetno elegantan, moderan i „nosiv“ dizajn, dostupna je u srebrnoj ili bijeloj boji, po preporučenim maloprodajnim cijenama od 179 eura za Buds3 odnosno 249 eura za Buds3 Pro.

blank
Samsung Galaxy Buds3
blank
Samsung Galaxy Buds3

blank

blank