Pura 70 donosi uzbudljive nadogradnje

blank

Već su se nebrojeno puta Huaweijevi pametni telefoni dokazali kao najbolji u području fotografije, a na istom je putu i nova Pura serija

Duga je i bogata povijest Huaweija u području fotografije. Huaweijeva legendarna P serija kontinuirano je postavljala nove standarde u industriji, neprestano impresionirajući i oduševljavajući kritičare.

Prvi pametni telefoni s dvostrukim modulom kamere kao i nedavno lansirana revolucionarna Ultra Lighting Xmage kamera pomiču granice tehnoloških inovacija i svaki put korisnike drže u iščekivanju novih uzbudljivih nadogradnji.

Huawei je nedavno iznenadio mnoge objavom rebrendiranja P serije u seriju Pura simbolizirajući čistoću i jedinstvenost. Ovim potezom, lansiranjem modela Pura 70, Huawei ulazi u novu eru sa svojim vrhunskim pametnim telefonima.

Ovo nije kraj P serije već početak novog smjera koji pomiče fokus sa čiste tehnologije prema stvaranju bogatijeg korisničkog iskustva s Pura serijom. Huawei se nada da će ovaj novi pristup potaknuti maštu i inspiraciju korisnika kroz brojne inovativne značajke pametnih telefona.

Huawei je svojim novim izdanjem pametnog telefona predstavio revolucionarnu inovaciju u svijetu mobilne tehnologije: Ultra Lighting Pop-Out Camera. Ova pionirska tehnologija kamere donosi uzbudljive performanse poput kamere na uvlačenje i Ultra Speed Snapshot funkcije, ponovno postavljajući standarde u industriji pametnih telefona.

blank

Snažna kamera korisnicima omogućuje snimanje oštrih i jasnih fotografija s većom stabilnošću i preciznijim fokusom nego ikad. Struktura koja se može izvlačiti, a radi putem naprednog rotacijskog prijenosnog sustava omogućuje da se kamera automatski izvlači tijekom snimanja i tako stvara više prostora unutar unutarnje strukture kamere.

Opremljena senzorom od 1 inča i maksimalnim otvorom blende f1.6 ova kamera koristi napredni Huawei XD Motion Engine kako bi omogućila Ultra Speed Snapshot funkciju. Ova kombinacija hardvera visokih performansi omogućuje nevjerojatno brzo snimanje subjekata u pokretu, poput vlaka koji juri brzinom od 300 km/h te hvatanje detalja čak i u najbržim scenama.

Huawei XD Motion Engine koristi AI Motion Vector Computing sustav za obradu slika inteligentno usklađujući snimke dugih i kratkih ekspozicija pomoću Regional Motion Restore tehnologije. Rezultat je kristalno jasna, nezamućena slika koja vjerno bilježi trenutke u visokoj rezoluciji.

Huawei Pura 70 Ultra prošao je 300 000 testova pouzdanosti i zaštićen je od oštećenja: izvlačiva struktura dolazi sa zaštitnim slojem od polimernog tekućeg silikona, koja koristi potpuno zatvoreni dizajn za maksimalnu zaštitu.

blank

Kamera je uz IP68 otporna na prašinu i vodu, bez straha od slučajnog prskanja; putem senzora visoke preciznosti Huawei Pura 70 Ultra može točnije osjetiti pritisak prsta i podržava automatsko povlačenje kada se kamera ispusti ili kada se otkrije pritisak, smanjujući utjecaj na kameru u takvim situacijama.