Smartphone koji podiže svakodnevna korisnička iskustva

blank

U središtu ovog iznimnog uređaja nalazi se filozofija dizajna koja spaja prirodnu inspiraciju s vrhunskom tehnologijom

Zamislite kada bi pametni telefon mogao držati korak s neprekinutim streamanjem glazbe do 61 sat ili kad bi imao zaslon koji uvlači u svijet živih boja i jasnoće. Upravo to može Honor 200 Pro. U središtu ovog iznimnog uređaja nalazi se filozofija dizajna koja spaja prirodnu inspiraciju s vrhunskom tehnologijom.

Honor 200 Pro može se pohvaliti profilom dvostrukom teksturom te je dizajniran s mješavinom glatkih i teksturiranih završnih obrada, inspiriranih prirodnim svijetom pa ova jedinstvena kombinacija nudi sigurno držanje i izdržljivost.

Osim toga, uključuje ergonomsku krivulju u obliku slova S koja povećava udobnost i vizualnu privlačnost. Dizajniran je kako bi prirodno pristajao ruci i pratio konture prstiju, pružajući udoban stisak i smanjujući umor tijekom dulje upotrebe.

Honor 200 Pro ima impresivan Eye Comfort zaslon, dizajniran kako bi poboljšao vizualno korisničko iskustvo s veličinom od 6,78 inča. Ovaj zaslon ne samo da je velikodušan u dimenzijama, već se ističe i jasnoćom i živahnošću, zahvaljujući vrhunskoj HDR svjetlini od 4000 kandela.

blank

Ova značajka osigurava da je svaki prikazani kadar živopisan i jasan, bilo u zatvorenom prostoru ili pod jakim sunčevim svjetlom. Razlučivost zaslona od 1,5K dodatno podiže detalje i jasnoću, ističući nijanse u slikama i tekstu s iznimnom oštrinom.

To znači da možete uživati u gledanju sadržaja s većom dubinom i preciznošću, povećavajući svoje cjelokupno vizualno zadovoljstvo. Za besprijekornu interakciju i impresivno igranje, Honor 200 Pro uključuje brzinu osvježavanja od 120 Hz.

Ova visoka stopa osvježavanja osigurava glatke prijelaze i fluidne animacije, čineći navigaciju kroz aplikacije, pomicanje i igranje nevjerojatno brzim i ugodnim. Zahvaljujući spomenutoj brzini osvježavanja od 120 Hz, Honor 200 Pro pruža poboljšano korisničko iskustvo s poboljšanim odzivom i vizualnom fluidnošću.

Honor 200 Pro opremljen je robusnom silicij-ugljičnom baterijom od 5200 mAh. Ova napredna baterijska tehnologija integrira materijale negativnih elektroda na bazi silicija, značajno poboljšavajući ukupne performanse i dugovječnost, u usporedbi s tradicionalnim litij-ionskim baterijama.

blank

blank

Sastav silicij-ugljik ne samo da poboljšava gustoću energije već osigurava i učinkovitije cikluse punjenja i pražnjenja, produžujući životni vijek uređaja i smanjujući degradaciju tijekom vremena. Osim toga, ova inovativna baterija osigurava veći kapacitet pohrane energije, što u konačnici uređaju omogućuje da izdrži intenzivnu upotrebu tijekom dana, bez ugrožavanja performansi.

Korisnici mogu do 61 sat kontinuirano streamati glazbu s jednim punjenjem uz Honor 200 Pro. Ova impresivna izdržljivost eliminira potrebu za čestim punjenjem te pruža pouzdanost i bezbrižnost. Štoviše, telefon podržava brzo punjenje sa žičanim i bežičnim opcijama, osiguravajući minimalno vrijeme prekida rada.

Honor 200 Pro nadilazi očekivanja kao više od samog umjetnika za AI portrete. Bilo da ste angažirani na poslu ili uživate u slobodnim aktivnostima, od pretjeranog gledanja omiljene serije do prepuštanja teškim igrama, ovaj uređaj briljira u učinkovitom rješavanju svakog zadatka. Njegova robusna baterija osigurava produljenu upotrebu, čineći vas produktivnim i zabavljajući se satima.

Cjelokupna Honor 200 serija dostupna je u prodaji kod Honorovih prodajnih partnera, a Honor 200 Pro dostupan je u dvije boje: crnoj i mjesečevo bijeloj, po preporučenoj maloprodajnoj cijeni od 799 €. Honor 200 dolazi u smaragdnoj zelenoj i crnoj boji po preporučenoj maloprodajnoj cijeni od 649 €, a Honor 200 Lite u ponoćno crnoj i tirkiznoj boji po preporučenoj maloprodajnoj cijeni od 329 €.