Ova ultra je jedan od 5 telefona s najboljom kamerom u 2024.

blank

Dxomark je Motorolu edge 50 ultra prepoznao kao pametni telefon koji omogućuje ultimativno fotografsko iskustvo

Motorola edge 50 ultra rangirana je među pet najboljih telefona s kamerom lansiranih u svijetu 2024., prema Dxomarku koji uređaje testira u pet potkategorija: Pphoto, zoom, bokeh, pregled i video.

Priznanje je rezervirano za uređaje koji pružaju ultimativno fotografsko iskustvo, a dolazi nakon Motorolinog ulaganja u tehnologiju kamere, vodstvo u AI iskustvima i Pantone Validated boje koje jamče autentične slike.

Nakon Dxomarkovih rigoroznih i sveobuhvatnih testova Motorola edge 50 ultra postigla je ocjenu kamere od 146. Ova ocjena ističe Motorolinu predanost pomicanju granica tehnologije pametnih telefona i pružanju iznimnog korisničkog iskustva.

blank

“Na visoko konkurentnom tržištu pametnih telefona kvaliteta kamere ostaje ključni čimbenik koji utječe na odluke o kupnji. Motorola je nedvojbeno napravila značajne korake u poboljšanju kvalitete i jednostavnosti korištenja svojih kamera u posljednjih godinu i pol. Predstavljanjem modela edge 50 ultra tvrtka je podigla ljestvicu nudeći dosad najzanimljivije fotografsko iskustvo”, rekla je Carolina Milanesi, predsjednica i glavna analitičarka u Creative Strategies.

U razvoju Motorolainog najimpresivnijeg sustava kamera do sada tvrtka je uključila vrijedne potrošačke uvide koje su otkrili njezini globalni istraživački timovi. Ovaj pristup integrira značajke usmjerene na korisnika, najsuvremeniji hardver, softver koji pokreće AI i Pantone provjeru boja kako bi se osigurao točan prikaz boja.

blank

Edge 50 ultra ima kamere visoke razlučivosti dizajnirane za snimanje zapanjujućih, detaljnih slika u svim uvjetima osvjetljenja. Ključne značajke uključuju 50 MP glavnu kameru, 64 MP telefoto leću s 3x optičkim zumom i 100x Super Zoom, 50 MP ultraširoku leću s Macro Visionom i 50 MP selfie kameru s autofokusom.

Prepoznajući da više 90% korisnika Motorole snima u automatskom načinu rada moto ai pokreće sofisticirani sustav kamera na edge 50 ultri za pružanje iznimnih performansi u fotografijama i video zapisima.

Novi mehanizam za poboljšanje fotografija olakšava postizanje visokokvalitetnih fotografija sa svakom snimkom, primjenom optimalnih AI postavki iz više načina snimanja istovremeno.

Action Shot automatski povećava i prilagođava brzinu zatvarača fotoaparata u skladu s različitim svjetlosnim uvjetima tako da potrošači mogu jednostavno snimiti akciju, izbjegavajući mutne fotografije.

Osim toga, potpuno novi telefoto senzor koristi AI za poboljšanje kvalitete zumiranja i jedan je od prvih pametnih telefona na svijetu koji ima Pantone validaciju, što jamči točnu prezentaciju boja i tonova kože i za fotoaparat i za zaslon.