Scosche u Berlinu predstavlja dva nova Qi2 certificirana magnetska nosača

blank

Scosche Industries na sajmu IFA 2024 predstavlja svoje najnovije inovacije, a nalaze su iZoneu, dvorana 7.2, štand B405

U Berlinu se od 6. – 10. rujna 2024. održava 100. izdanje sajma potrošačke elektronike IFA, a posebno mjesto sa svojim inovacijama zauzima brend Scosche Industries, vodeći nagrađivani inovator potrošačke tehnologije i pribora i brand br. 1 za nosače, FM odašiljače i 30 W zidne punjače u SAD-u.

Posjetitelji mogu vidjeti najnovije inovativne i praktične dodatke koji će pomoći da njihovi uređaji ostanu napunjeni, povezani i sigurni kamo god krenuli. Scosche predstavlja dva nova Qi2 certificirana magnetska nosača za bežično punjenje telefona – MagicMount Charge Pro i MagicMount Charge Elite.

I Pro i Elite dolaze u raznim mogućnostima postavljanja i koriste najnoviju bežičnu tehnologiju Qi2 za brzo, učinkovito i jednostavno punjenje Qi2 telefona i modela iPhonea koji podržavaju MagSafe do 15 W.

Scosche MagicMount Charge Pro dolazi u dvije mogućnosti postavljanja na staklo/kontrolna ploča i kontrolna ploča/ventilacijski otvor. Moćan, ali ipak minimalistički nosač za bežično punjenje je Qi2-certificiran za magnetsko usklađivanje i isporučuje do 15 W snage za brzo, učinkovito bežično punjenje.

Verzija koja se postavlja na staklo/kontrolnu ploču ima središnji dizajn koji pruža veću stabilnost. Ističe se glava nosača koja ima integrirani kuglasti zglob koji korisnicima omogućuje jednostavno podešavanje kuta gledanja.

blank

blank

Svaki Scosche model uključuje 20 W USB-C adapter za napajanje automobila i kopče za držanje kabela. MagicMount Charge Pro dostupan je na Scosche.com i kod odabranih prodavača po preporučenoj maloprodajnoj cijeni od 59,99 USD.

Scosche MagicMount Charge Elite nudi snagu i sofisticiranost za današnja moderna vozila i dolazi u tri opcije montaže, 3-u-1, staklo/kontrolna ploča i AMPS baza.

Čarolija uz držač MagicMount Charge Elite je jedinstveni i patentirani integrirani sustav upravljanja kabelom koji korisnicima omogućuje uredno namotavanje i skrivanje svih neiskorištenih dijelova kabela, smještenih iza glave za punjenje.

Opcija 3-u-1 ima tri mogućnosti montaže uključujući jedinstveni patentirani sustav kliznih tračnica koji se postavlja na stražnju stranu zaslona u modernom vozilu.

blank

Pri postavljanju na prozor/kontrolnu ploču središnji dizajn pruža veću stabilnost. AMPS uzorak široko je korišten standard za montažu i sastoji se od 4 rupe raspoređene u pravokutnu konfiguraciju međusobno udaljene 38 mm x 30 mm.

Bežični Qi2-certificiran punjač s magnetom isporučuje do 15 W snage za brzo, učinkovito bežično punjenje. Svaki model uključuje 40 W (dvostruki 20 W) USB-C adapter za napajanje i kopče za držanje kabela. MagicMount Charge Elite dostupan je na Scosche.com i kod odabranih prodavača po maloprodajnoj cijeni od 69,99 USD.