Uz ruksake, bilježnice i flomastere trebaju vam za novu školsku godinu i ovi gadgeti

blank
Wokandapix, Pixabay

Pravo je vrijeme za Back to school – meanit u ponudi ima pametne telefone i tablete, a oduševit će vas i LED lampa

U školu, uz nove tenisice na nogama, krenite s novim pametnim telefonom meanit Smartphone X5 koji donosi primjetno veći kapacitet baterije od prethodnika (22 posto). Uz bateriju od 3400 mAh i štedljivi procesor Helio A22 imat ćete dovoljno baterije za cijeli dan.

Kvalitetni IPS ekran od 6,5 inča u HD+ rezoluciji pruža odličnu vidljivost i na direktnom svjetlu te se na velikom ekranu mogu pratiti informacije u školskom dnevniku, komunicirati u grupama te u večernjim satima provjeriti što je novo na društvenim mrežama. Roditelji na svojem pametnom telefonu mogu koristiti Family Link kako bi uvijek znali gdje se njihovo dijete nalazi kao i upravljati aplikacijama i postaviti razna ograničenja.

blank
meanit Smartphone X5

4G pametni telefon meanit Smartphone X5 je dual SIM tako da se mogu smjestiti dvije različite SIM kartice, omogućuje proširenje memorije, a uz prednju kameru od 5 i stražnju od 8 megapiksela snimit će se fotografije i video filmovi prvog dana škole kao i obaviti video pozivi. Na stražnjoj se strani nalazi čitač otiska prsta, a u pakiranju uz kompletan punjač dolazi i gratis silikonska zaštitna maskica.

U školi se za nastavu sve češće koriste tablet računala, a poželjna su i kod kuće. Ukoliko je vaše dijete prvašić dobro će mu doći meanit Kids Tablet K20 Medo sa softverom iWawa prilagođenim djeci jer uz provjerene aplikacije djeca mogu lakše savladavati razne zadatke.

blank
meanit Kids Tablet K20 Medo

Interaktivne igre i sadržaji lako i sigurno se koriste u gumiranom kućištu, a korištenje tableta na stolu, krevetu ili bilo gdje olakšava sklopivi držač za vertikalnu poziciju. Baterija od 3000 mAh i ekran od 7 inča dijagonale te prednja i stražnja kamera odličan su postav za rad i kod kuće i u školi.

Ukoliko trebate veći ekran i više prostora za rad idealan i praktičan bit će meanit Tablet X40 s odličnim ekranom visoke kvalitete. Dijagonala ekrana od 10,1 inča omogućit će rad i kolaboraciju na različitim dokumentima direktno na tabletu, gledanje video sadržaja i istraživanje interneta.

blank
meanit Tablet X40

Tablet ima bateriju kapaciteta 5000 mAh, u pakiranju dolazi kompletan punjač, a memorija je proširiva microSD karticama. Ugrađene su prednja i stražnja kamera kako bi se mogli obavljati video pozivi.

Predivnog i modernog dizajna meanit stolna lampa sa satom i alarmom L5 dolazi s LED svjetlom i regulacijom jačine svijetla, prikazuje velike brojeve točnog vremena, a uz sat ima i alarm budilicu koja će dijete ujutro sigurno probuditi.

Ukoliko u istoj prostoriji spava još netko ne mora se uključivati veliko svjetlo nego se na lampi L5 putem touch tipke upravlja svjetlom. Uz to, LED lampa mjeri i temperaturu zraka u prostoriji. Uz meanit uređaje spremni ste za početak nove školske godine.

blank