Oduševit će vas 5G Pro telefon, dječji pametni sat i bežične slušalice iz Telemacha

blank

Telemach je predstavio nove uređaje – stiže moćan 5G smartphone, a bežične slušalice Buds dostupne su za samo jedan euro mjesečno

Za početak nove školske godine Telemach svoje korisnike želi počastiti s tri nova uređaja uz koja će svaki školarac biti tehnološki kompletiran, a nova ponuda mamac je i za sve ostale korisnike popularne mobilne mreže u Hrvatskoj.

Novi pametni uređaji vrhunskih performansi i po pristupačnim cijenama dostupni su ekskluzivno u Telemachu.

Telemach 5G Pro je telefon vrhunskih performansi, snažne baterije, velike memorije od 256 GB te s podržanim brzim punjenjem odgovara na potrebe korisnika. Novi pametni telefon nasljednik je prethodne uspješne generacije i obogaćen je novim naprednim funkcionalnostima.

blank Uređaj dolazi s novim operativnim sustavom Android 14 te interaktivnim sučeljem dynamic island, a omogućuje korištenje najbrže 5G mreže s nacionalnom pokrivenošću i ističe se velikim kapacitetom baterije od 5000 mAh. U paketu s telefonom dolazi i brzi punjač od 22,5 W čime se skraćuje vrijeme provedeno na punjaču.

Smartphone elegantnog dizajna s malim rubovima oko velikog 6,6-inčnog zaslona (uz koji ćete dobiti i zaštitno staklo) dolazi sa sustavom kamera koji uključuje glavnu kameru od 108 MP za nevjerojatne fotografije visoke rezolucije, za snimanje svakog trenutka, dok se telefon nalazi zaštićen u silikonskoj maskici (također dolazi u pakiranju uz zaštitu za zaslon).

blank

Telemach 5G Pro omogućuje besprijekornu povezivost zahvaljujući eSIM tehnologiji koja isključuje potrebu za fizičkom SIM karticom. Dostupan je uz tarifu Unlimited za samo 4,90 eura, a samo jedan dodatni euro mjesečno donosi korisnicima nove bežične slušalice Telemach.

Telemach Buds in-ear slušalice imaju dugotrajnu bateriju i vrhunsku kvalitetu zvuka te su savršen dodatak za sve ljubitelje glazbe u pokretu. Iznimno su lagane, a Bluetooth verzije 5.3 osigurava stabilnu vezu, brži prijenos podataka i manju potrošnju energije, pružajući besprijekorno iskustvo slušanja. Vodootpornost IPX4 omogućuje slušanje glazbe čak u lošim vremenskim prilikama.

Pametni sat Telemach Kids watch idealni je gadget za školarce koji roditeljima nudi preciznu lokaciju djeteta u bilo kojem trenutku, omogućava razgovore i videopozive s djetetom, uz dugo trajanje baterije.

Pametni dječji sat je prvi wearables gadget u ponudi Telemacha. Sat omogućuje praćenje lokacije djeteta u realnom vremenu i mogućnost poziva i videopoziva prema djetetu zahvaljujući eSIM tehnologiji.

Trostruka tehnologija pozicioniranja koja uključuje GPS, BLS i Wi-Fi omogućuje iznimno precizno praćenje lokacije, a video pozivi i dopisivanje jednostavno komuniciranje s roditeljima i obitelji. Djeci je dostupno zvanje unaprijed dozvoljenih kontakata dok roditelji u svakom trenutku preko aplikacije mogu saznati točnu lokaciju djeteta i stupiti u kontakt s njim direktno.

Za još veću razinu sigurnosti roditelji na raspolaganju imaju i napredne mogućnosti kontrole kojima na jednostavna način mogu upravljati putem aplikacije. Sat je uz posebno kreiranu tarifu Junior dostupan za svega 3 eura mjesečno. Zahvaljujući dugotrajnoj bateriji (800mAh) koja traje čak do 100 sati nije potrebno brinuti o svakodnevnom punjenju uređaja.

Sva tri uređaja dostupna su uz Telemach tarife po iznimno povoljnim cijenama, a nabavit ih se može na Telemach prodajnim mjestima te putem webshopa.

Telemach time u potpunosti odgovara na današnje potrebe korisnika, kojima prilikom odabira uređaja više nije najvažnija marka uređaja već dostupnost vrhunskih tehničkih performansi po pristupačnoj cijeni. Potvrđuje to i jedinstveno istraživanje o preferencijama korisnika prilikom odabira mobilnih uređaja u Hrvatskoj koje je predstavio Telemach.

„U Telemachu vjerujemo da korisnici ne bi trebali birati između vrhunske tehnologije i cijene pa najnovijom ponudom uređaja osiguravamo oboje – bilo da je riječ o 5G Pro pametnom telefonu, slušalicama ili dječjem pametnom satu. Novi Telemach 5G Pro pametni telefon tako predstavlja najbolji omjer cijene i kvalitete te je po mnogočemu usporediv s mnogo skupljim brendovima, a od nekih ima i bolje karakteristike. Osim što novim ovime osiguravamo najkonkurentniju ponudu na tržištu, zaokružujemo i cjelovit 5G sustav te korisnicima najnapredniju tehnologiju nastavljamo donositi i kroz vrhunske uređaje. Na taj način osiguravamo vrhunsko 5G iskustvo, i to po pristupačnoj cijeni“, naglasio je član Uprave i glavni direktor za razvoj proizvoda Damir Vrsajković.

blank

Nova ponuda Telemachovih uređaja prati preferencije korisnika istaknute u istraživanju o ključnim potrebama korisnika prilikom odabira uređaja, koje je na reprezentativnom uzorku i nacionalnoj razini proveo Ipsos. Zanimljive rezultate predstavio je član Uprave i Glavni komercijalni direktor Mislav Galler.

Cijena je, očekivano, ostala važan faktor pri odabiru uređaja za 52 posto ispitanika, puno važniji od brenda uređaja koji je bitan za svega 32 posto ispitanika. Ključni faktor prilikom kupovine mobilnog telefona za 65 posto ispitanika su tehničke specifikacije koje prate potrebe i životni stil korisnika.

Pritom su za 74 posto korisnika najvažniji dugotrajna baterija i brzo punjenje, nakon čega slijedi količina memorije koju preferira gotovo 59 posto korisnika.

blank

„Od dolaska na hrvatsko tržište, naš fokus u Telemachu je da vrhunsku tehnologiju učinimo široko dostupnom. Ovo istraživanje potvrdilo je da su vrijednosti na koje stavljamo naglasak ključne i samim korisnicima od kojih bi, prema istraživanju, nešto više od polovice (55 posto) kupilo mobilni uređaj proizvođača od kojeg inače ne kupuju, pod uvjetom da je kvalitetan i cjenovno prihvatljiv te da ima karakteristike koje im odgovaraju“, istaknuo je Mislav Galler.

Novom ponudom uređaja i investicijama u izgradnju najmodernijih mreža još se jednom potvrđuje fokus Telemacha na korisnike te omogućavanje vrhunske tehnologije svima, istaknuo je predsjednik Uprave Adrian Ježina te dodao:

„Iako prema izvješću Europske komisije napredujemo u pokrivenosti mobilnih 5G mreža i dalje je nizak postotak njezina korištenja. Stoga upravo zahvaljujući ovakvom cjelovitom ekosustavu koji počiva na
nacionalno dostupnoj 5G mreži, neograničenom podatkovnom prometu te naprednim, ali i cjenovno dostupnim 5G uređajima, pratimo preporuke Europske komisije i potičemo korisnike na snažnije korištenje digitalnih usluga. Time i naša ulaganja u najnoviju tehnologiju dobivaju pravi smisao.“

blank