Uz novu perilicu i sušilicu rublja na poklon štapni usisivač

blank

Samsungova tehnologija skraćuje vrijeme pranja rublja, bez smanjenja učinkovitosti dok sušilica nježno suši odjeću i ne oštećuje je

Ovih dana svi počinjemo s reorganizacijom ormara i s pripremom jesenske odjeće. Samsung je pripremio posebnu ponudu gdje kupnjom odabranog para perilica rublja i sušilica Samsung na poklon dobivate štapni usisivač Samsung Jet.

Samsungova perilica rublja omogućava učinkovito pranje čak i na nižim temperaturama uz AI značajku Ecobubble, a uz to prepoznaje vrstu tkanine i prilagođava količinu mjehurića, vrijeme pranja rublja, temperaturu i brzinu vrtnje bubnja.

Tehnologija QuickDrive skraćuje vrijeme pranja bez smanjenja učinkovitosti. Osim toga, uz način rada AI Energy Mode u sklopu aplikacije SmartThings Samsungova perilica brine i o uštedi energije. Za savršenu njegu rublja potrebna nam je i sušilica koja nježno suši odjeću, ne oštećuje je i osigurava da nakon sušenja nije potrebno glačanje.

Samsungova sušilica rublja također koristi QuickDrive tehnologiju koja skraćuje vrijeme sušenja odjeće, a tu i je i značajka AI Dry koja zahvaljujući umjetnoj inteligenciji koristi više senzora za praćenje vlažnosti odjeće u stvarnom vremenu te automatski podešava toplinu prema težini i vlažnosti svakog punjenja.

blank

Kako bi sve prilagodili svojim potrebama tehnologija AI Control omogućava učinkovito sušenje odjeće uz personalizirane cikluse te nudi prijedloge opcija sušenja temeljene na vašim navikama.

Čista i mirišljava odjeća donosi nam veselje i zadovoljstvo, ali od neizmjerne važnosti je održavati i svoj dom blistavo čistim. Za učinkovito usisavanje tu su modeli usisivača Samsung Jet koji donose veliku usisnu snagu za čišćenje različitih vrsta podova uz lagan i estetski privlačan dizajn.

Ovi uređaji također koriste multiciklonsku tehnologiju koja usisava sitne čestice prašine i zadržava ih u unutrašnjosti usisavača dok sustav višeslojne filtracije s 99,999 postotnom učinkovitošću brine o čistoći zraka te smanjuje izloženost alergenima.

Ne propustite posebnu ponudu!

Kombinacijom odabranih uređaja vaš će dom uvijek biti čist! Samsung je pripremio izvrsnu ponudu gdje kupovinom odabranog para perilica rublja i sušilica na poklon dobivate štapni usisavač Samsung Jet. Promocija traje od 2. rujna do 31. listopada 2024. ili do isteka zaliha. Za više informacija posjetite link.

blank

blank