HMD u Berlinu službeno predstavio velike novitete

blank

HMD je brend čije uređaje koristimo već sedam godina i s kojim ćemo se u budućnosti sve češće družiti, a privući će i vas svojim neodoljivim modelima i bojama

U poznatom berlinskom Fotografiska Museumu HMD je napravio pravi spektakl za novinare iz cijelog svijeta – predstavili su novi Barbie Phone u okruženju dostojnom popularne lutke, a iznenađenje su bili dodaci uz HMD Fusion, novi pametni telefon koji osvaja svojom multi funkcionalnošću.

Inovativna tvrtka kroz misiju stvaranja tehnologije koja zadovoljava potrebe ljudi, rješavajući ljudske probleme tehnološkim inovacijama, najavljuje značajno poboljšanje operativne profitabilnosti u 2023. godini, što je rezultat velike transformacije.

Predstavili su HMD Fusion, ultimativni pametni telefon kojeg sami možete popraviti, koji se može prilagoditi i personalizirati, preinačiti i stilizirati s pametnim odjevnim kombinacijama prilagođenim vašem ukusu.

blank

blank
HMD Fusion

Kroz dojmljiva partnerstva, koja su u skladu s tvrtkinim temeljnim vrijednostima, Human Mobile Devices transformira dizajn mobilnih telefona te prihvaća otvorene inovacije dajući ljudima i tvrtkama moć da poboljšaju svoj telefon kako bi odgovarao njihovim potrebama.

Događaj u Berlinu HMD organizira paralelno sa sajmom IFA, a tvrtka se bavi stvaranjem telefona koji nisu samo pristupačni i elegantni već su i nešto što ćete htjeti koristiti svaki dan. Njihov cilj je da korisnicima daju ono što im je potrebno, a da pri tome ne bacaju novac.

Bave se problemima kao što su e-otpad i digitalna preopterećenost, kako bi nam život učinili malo lakšim. Bilo kroz njihov Better Phone Project ili sa zabavnim, prilagodljivim i popravljivim uređajima HMD je tu da vaše mobilno iskustvo učini boljim i ugodnijim.

Human Mobile Devices je predstavio svoj najrevolucionarniji telefon do sada: HMD Fusion. Umotan u uber-cool industrijsku-šik školjku HMD Fusion je vrhunac briljantnog dizajna.

Jeste li ikada poželjeli da vaš telefon ima ugrađeno prstenasto svjetlo za selfije ili da može poslužiti i kao igraća konzola? Od sada može – s nizom izmjenjivih kompleta koji dolaze kasnije ove godine, HMD Fusion možete prilagoditi svom osobnom stilu ili funkcionalnosti koja vam je potrebna. Po cijeni od samo 249 €, HMD Fusion je vrhunac tehnološke inovacije po pristupačnoj cijeni.

blank

Vjerujući da suradnja potiče kreativnost Human Mobile Devices stavlja moć u vaše ruke. Podižući personalizaciju na nove razine korisnici novog telefona mogu prilagoditi svoje telefone i stvoriti nove slučajeve upotrebe putem paketa za razvoj softvera i hardvera.

Bilo da se radi o kreativnosti, igricama ili produktivnosti najnoviji pametni telefon tvrtke Human Mobile Devices razvija se s vama, a jedino ograničenje je vaša mašta. Komentirajući lansiranje HMD Fusiona, Lars Silberbauer, globalni direktor marketinga u Human Mobile Devices (HMD), rekao je:

“U današnje vrijeme pametni telefon je više od pukog uređaja za povezivanje. To je modni izričaj, sredstvo da se izrazimo i alat za snalaženje u modernom svijetu. HMD Fusion je sljedeća generacija pametnog telefona – po prvi put pozivamo ljude da prigrle svoju kreativnost i naprave uređaj koji je prilagođen njima s našim Smart Outfits. HMD Fusion predstavlja sve ono za što se zalažemo u Human Mobile Devices: kreativnost, inovativnost i suradnju i jako smo uzbuđeni vidjeti što ljudi stvaraju.”

HMD Skyline
HMD Skyline

HMD je debitirao s pametnim telefonima HMD Pulse Family i HMD Skyline. Human Mobile Devices se po prvi put odvažio na indijsko tržište pametnih telefona lansiranjem HMD Crest i HMD Crest Max koji kombiniraju vrhunsku tehnologiju i vrhunske mogućnosti kamere s modernim, elegantnim dizajnom i lakom popravljivošću.

Ovaj potez označava novu eru mobilne tehnologije stavljajući kreativnost, održivost i korisničko iskustvo u prvi plan i naglašavajući predanost Human Mobile Devices da tehnologiju učini pristupačnijom.

blank
HMD Skyline

Partnerstva sa svrhom

Human Mobile Devices upustio se u niz super cool partnerstava koja odražavaju njegovu misiju da se izravno uhvati u koštac s izazovima poput e-otpada i digitalnog umora. Brend je surađivao s Mattelom na lansiranju HMD Barbie telefona. Pročitajte detaljan test HMD Barbie Phone.

Telefon se direktno suočava s digitalnim umorom ponudom koja korisnicima daje priliku da uzmu odmor od svog pametnog telefona, u pravom stilu Malibua. Slatki preklopni telefon i modni izraz koji odiše izvornim vintage-chic Barbie svijetom uklapa se u ljubav generacije Z prema nostalgiji i ima za cilj pokazati da digitalni odmor može biti zabavan (i moderan!), dajući vam više vremena za živjeti u trenutku.

blank

blank

Transformacija u profit

Po prvi put u povijesti mobilno tržište zabilježilo je pad dvije godine zaredom suočen s izazovnim gospodarskim uvjetima, no HMD se ipak suprotstavio trendu zahvaljujući svom velikom projektu transformacije koji je omogućio značajno poboljšanje operativne profitabilnosti na godišnjoj razini u 2023. Ovaj uspjeh je ostvaren zahvaljujući svježem, energičnom vodstvu, oštrom fokusu na strategiju, okretnosti i sve boljem održavanju niskih troškova.

Visca El Barça!

Europski inovator također je novi sponzor još jedne europske ikone: nogometnog kluba FC Barcelona. Poznat po inovativnoj igri i kreativnosti na terenu legendarni katalonski klub prirodno se uklapa u način razmišljanja Human Mobile Devices koji pomiče granice kada je u pitanju tehnologija.

Trogodišnjim ugovorom Human Mobile Devices postaje globalni partner FC Barcelone i službeni partner kluba za mobilne telefone.

Partnerstvo je osmišljeno kako bi se podigla svijest o Human Mobile Devices – tvrtki koja nije stara niti deset godina, ali je već najveći europski proizvođač pametnih telefona – putem mogućnosti digitalnog oglašavanja na Estadi Olímpic Lluís Companys i Spotify Camp Nou, kada se stadion otvori kasnije ove sezone.

blank

blank blank