Aljazeera Balkans: Sve bitne novosti sa sajma IFA u Berlinu

blank

Na sajmu u Berlinu ove godine svoje novitete će predstaviti 1800 izlagača iz cijelog svijeta, a izvještaj donosi emisija Business na televiziji Aljazeera Balkans

Uz veliki izvještaj sa stotog izdanja sajma IFA možete čuti što je Samsung predstavio, a zanimljiv je i novi pametni telefon Honor Magic V3 koji donosi nevjerojatne proporcije u svijet sklopivih telefona, uz debljinu od samo 9,2 mm, ali i neke korisne značajke poput istovremenog pregleda dva web shopa, s istim proizvodom.

Na štandu Tecno predstavljeni su novi proizvodi – prvi AI Tecno PC Megabook T16 Pro 2024 Ultra, predstavljeno je i prvo vodeno hlađeno mini računalo za igranje na svijetu Tecno Mega Mini Gaming G1, a Tecno Pocket Go prvi je u industriji set AR naočala. Uz Windows ručnu igraću konzolu izloženo je i potpuno novo prijenosno računalo Megabook K16S.

HMD je tijekom održavanja sajma IFA u Berlinu pokazao kako svaki korisnik može zamijeniti pokvaren ekran, istrošenu bateriju ili oštećen USB-C konektor, a najavljen je i dolazak modela pametnog telefona HMD Fusion s dodacima koji omogućuju da se telefon koristi za gaming, zatim za snimanje videa uz selfie svjetlo… Nezaobilazan je bio i HMD Barbie Phone.

Na sajmu je nastupio Intelkom s brendom meanit s kojim uređaje povoljnije cijene žele omogućiti i korisnicima u drugim europskim državama. Uz nove modele TWS slušalica namijenjenih mladima izložen je i električni reket za insekte R1 kao i veći broj modela mobitela za starije osobe.