Iz umjetnog može nastati nevjerojatna, galaktička umjetnost

blank

Sa Samsung Galaxy Buds3 Pro slušalicama u ušima prepoznao sam oko sebe nevjerojatne „fold“ forme, a zatim je svoju snagu i kreativnost pokazao Galaxy AI

2024. godina je počela s umjetnom inteligencijom u prvom planu, otkrila ju je svijetu Samsung Galaxy S24 serija. Samsung korisnici su prvi u svijetu dobili mogućnost pretraživanja uz Circle to Search with Google, a vrhunac korištenja te značajke na velikom zaslonu Galaxy Z Fold6 sklopivog pametnog telefona.

Što god se nalazilo na ekranu telefona ili u kadru kamere treba se, nakon pritiska na home tipku, prstom ili S Pen Fold Edition olovkom zaokružiti i telefon će pretražiti te ponuditi rezultate – ako ne znate o kojoj se vrsti pauka radi, a mala životinja koja upravo stoji na zidu vaše sobe samo je jedan primjerak od čak 400.000 vrsta, kroz sekundu ćete saznati jel opasan ili je prijateljski nastrojen.

Vrlo lako možete usput škicnuti i u prijateljičine cipele, dok ukočeno stoji pored vas, te saznati gdje ih je i po kojoj cijeni kupila.

blank

Ugledate li kod nasmijane putnice u tramvaju slušalice koje umetnute svijetle u ušima te vas zanima koji je to model samo usmjerite kameru i zaokružite po ekranu, a Galaxy Z Fold6 će vas informirati da se radi o Galaxy Buds3 Pro slušalicama, s Blade Lights svjetlima koja će dobro doći u zimskim danima, kada su dani kratki te kako bi i drugima bilo uočljivo ugodno pulsiranje LED svjetla.

Ako se iz slušalica elegantnog oblika čuje glasna glazba osoba koja ih nosi ne mora biti izolirana od okoline zahvaljujući Adaptive Nose Control te mogućnosti da se aktivno poništi buka odnosno omoguće i okolni zvukovi.

Čut ćete vlastiti glas dok razgovarate telefonom pa ćete izbjeći podizanje glasa i bit ćete svjesni vičete li ili normalno razgovarate. Naime, Galaxy Buds3 Pro umeću se u ušni kanal te pružaju do 30 sati korištenja dok su Galaxy Buds3 otvorene. Znate li što je Siren Detect? To je značajka koja slušalicama Galaxy Buds3 Pro omogućuje prepoznavanje sirene raznih hitnih službi te utječe na sigurnost dok se krećete.

blank

Vrhunac korištenja slušalica Galaxy Buds3 Pro je dok su spojene na Galaxy Z Fold6 – značajka Interpreter maksimalno iskorištava Galaxy AI tijekom komunikacije s osobom koja priča drugi jezik, a dobro će doći i studentima dok slušaju predavanje na stranom jeziku.

Studentima ali i svima drugima korisna će biti značajka Note Assist jer u aplikaciji Samsung Notes može također prevoditi zvuk iz okoliša, a idealna je za opširne skripte i knjige u digitalnom obliku jer će napraviti sažetak u tren oka.

Imate li do ispita samo 24 sata moglo bi to biti sasvim dovoljno, bez gubitka vremena na čitanje i pamćenje nebitnih detalja. Trebate li hitno sliku koja će ilustrirati vaš seminarski rad na Galaxy Z Fold6 pokrenite pomoć pri crtanju, a kako to izgleda pogledajte u videu:

Bude li vas netko gnjavio, dok učite za ispit i kad vam je svaka sekunda bitna, Chat Assist omogućava brze odgovore i prilagođen ton razgovora u porukama tako da nećete zvučati nimalo čudno drugoj strani.

Kao što ćete se uz pročitane informacije vrlo lako obraniti od onog pauka i čuti vatrogasce na ulici tako i sigurnosna platforma Samsung Knox vašem pametnom telefonu pruža mir i sigurnost podataka koje imate. Prepoznat će potencijalnu opasnost i uz pomoć umjetne inteligencije zaštititi uređaj, a za Galaxy Z Fold6 dobro će doći i čak sedam generacija nadogradnji operativnog sustava i sedam godina sigurnosnih nadogradnji.

Koliko je ultra lagan i tanak dizajn najtanje i najlakše Z serije dosad istražio sam u 360 stupnjeva oko sebe i vrlo brzo shvatio da je svijet oko nas prepun „fold“ i „flip“ formi. S debljinom od samo 5,6 mm u rasklopljenom obliku Samsung Galaxy Z Fold6 je izuzetno praktičan za nošenje, a u nastavku slijede fotografije koje to i ilustriraju.

blank

blank

blank

blank

blank blank

blank blank blank blank blank blank blank blank

blank blank blank blank blank blank blank blank blank blank blank blank blank blank blank